Japansko iscrtavanje obrva

Iscrtavanje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenata oštricom koje simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina.

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Suzana Gerga - Japansko iscrtavanje-obrva - sertifikat

Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled. Za razliku od prethodnih metoda ovde nema razlivanja boja, iscrtane dlačice su uvek pojedninačne, dobro definisane i jasno vidljive.


Kako izgleda tretman?

Prva faza podrazumeva pronalaženje najidealnijeg oblike obrva. Postoje tačno definisani parametri koji određuju dužinu i debljinu obrva, a u konsultaciji sa klijentom oni se koriguju za svakog ponaosob.

Nakon pronalaženja željenog oblika obrve, aplikuje se inekciono lokalni anestetik, pa je dalja procedura u potpunosti bezbolna. Kada se postigne željena dubina anestezije pristupa se iscrtavnaju dlačica.

Iscrtavanje dlačica se vrši specijalnim nožićem nakon čega se dodaje pigment željene boje.


Koliko je boja postojana?

Kvalitet pigmenata i nega nakon tretmana neki su od bitnih faktora koji odlučuju njegovu postojanost. Mi smo se opredelili za najkvalitetnije pigmente na našem tržištu renomirane firme Goochi koji su i inovatori ove tehnike iscrtavanja.

Značajan udeo u postojanosti boje ima i sam kvalitet kože, metabolizam, izlaganje suncu, korišćenje različitih preparata za zaštitu od sunca itd.

Slično kao i sa farbama za kosu, kao što vam je poznato, nekome se boja bolje “prima”, nekome slabije. Neko se farba na mesec dana, a nekome boja traje i po par meseci.

To su faktori na koje mi ne možemo da utičemo i specifični su za svakog pojedinca. Proizvođač navodi da je boja postojana od 9-12 meseci, ali ovo su podaci koji se odnose na savršene uslove kvaliteta kože i bez značajnih izlaganja faktorima spoljašnje sredine. (u laboratorijskim uslovima)

Iz ličnog iskustva kažemo vam da je boja postojana oko 6 meseci nakon čega je neophodno uraditi dopunu boje. Dopuna boje se može uraditi i ranije ukoliko klijent smatra da je to neophodno i ona se naplaćuje 50% od cene punog tretmana.

2-3 nedelje nakon iscrtavanja, klijent dolazi na korektivnu dopunu boje i naknadno iscrtavanje dlačica i tada se može korigovati gustina dlačica i doraditi oblik. Ova korektivna dopuna je gratis.
Pored toga, mi vam gratis obezbeđujemo i neophodne preparate i fiksatore koji su neophodni za tretman obrva u prvim danima nakon intervencije.

Pogledajte neke od naših dosadašnjih radova u foto galeriji.


Cena

Cena: 120 €
(regularna cena)

Cena: 100 €
(akcijska cena, popust na regularnu cenu do 31.12.2017. godine)

Hvala vam na ukazanom poverenju!